Skip to the content

Har du frågor? Ring 08-522 789 50 vardagar mellan 09.00 - 12.00 eller fråga via kontaktformuläret.

Kontakta oss

Har du inte hittat svar på din fråga på vår webbplats? Fyll i formuläret så besvarar vi din fråga inom några dagar. Vi behöver ditt telefonnummer så att vi, vid behov, kan ringa dig för att få kompletterande uppgifter. Beskriv din fråga tydligt så att vi kan ge dig ett bra svar.

Bifoga gärna dokument och bakgrundsinformation tillsammans med din fråga. Du gör det enklast genom att skicka din fråga tillsammans med dokumentationen till:
arende@energimarknadsbyran.se

När du skickar in en fråga lämnar du kontaktuppgifter och annan information till oss. Här kan du läsa om Energimarknadsbyråns hantering av personuppgifter.

Observera att du ska få ett automatiskt svarsmail som bekräftar att vi har tagit emot din fråga. Om du inte får något, prova igen eller skicka din fråga till arende@energimarknadsbyran.se.

Telefonvägledning

Du kan också nå byråns vägledning genom att ringa 08-522 789 50. Telefonvägledningen är öppen vardagar mellan kl. 9:00 - 12:00.

Telefonvägledningen har stängt onsdag den 2/12 och torsdag den 3/12 på grund av utbildning och öppnar igen fredag den 4/12, under tiden som telefonvägledningen är stängd är ni välkomna att skicka in skriftliga frågor via e-post eller via vårt webbformulär.

 

Senast uppdaterad: 2020-12-03 14:34

Hantering av personuppgifter

Hantering Av Personuppgifter