Skip to the content

Kontakta oss

Vi har för tillfället mycket hög belastning i vår vägledning, vilket innebär att det kan ta längre tid än vanligt att få svar i sitt ärende. 

På vår webbplats finns mycket användbar information och svaret på många frågor. Du hittar exempelvis vad du ska tänka på vid val av elavtal, vilka företag som finns på klagomålslistan och en klagoguide

Om du inte hittar svaret på webbplatsen är du istället välkommen att kontakta oss!

Fyll i formuläret här nedan eller skicka ett e-postmeddelande till oss, arende@energimarknadsbyran.se. Vi besvarar alla frågor så snart vi kan.

Tänk gärna på detta:

  • Beskriv din fråga tydligt så att vi kan ge dig ett bra svar.
  • Om du fyller i ditt telefonnummer så kan vi ringa dig för att vid behov få kompletterande uppgifter från dig. 
  • Bifoga gärna de dokument och bakgrundsinformation som ärendet gäller, exempelvis faktura, avtalsbekräftelse eller kommunikation med elbolaget. Då behöver du skicka ett e-postmeddelande till arende@energimarknadsbyran.se

När du skickar in en fråga lämnar du kontaktuppgifter och annan information till oss. Här kan du läsa om Energimarknadsbyråns hantering av personuppgifter.

Observera att du ska få ett automatiskt svarsmail som bekräftar att vi har tagit emot ditt meddelande. 

Telefonvägledning

Du kan också nå byråns vägledning genom att ringa 08-522 789 50. Telefonvägledningen är öppen måndag till torsdag mellan kl. 9:00 - 12:00. 

Avvikande öppettider

Konsumenternas Energimarknadsbyrå har semesterstängt vecka 28–30 och öppnar igen den 1 augusti.

Under denna tid är telefonen stängd och vi har inte möjlighet att besvara frågor som kommer in via e-post eller webbformulär. Du kan dock skicka in frågor till oss via e-post och webbformulär. Dessa frågor besvarar vi så snart som möjligt efter att vi har öppnat igen.

Under tiden så får du gärna använda vår webbplats som innehåller sådan information som vi vet att konsumenter och småföretag ofta letar efter.

Trevlig sommar!

Konsumenternas Energimarknadsbyrå

Senast uppdaterad: 2022-06-30 08:14

Hantering av personuppgifter

Hantering Av Personuppgifter